Ознака: Агусин Алмодобар

Вести

Алмодобар: На Европа и треба сериозна Македонија која ги штити интересите на граѓаните со реални програми

Сенаторот од Шпанија од Европската народна партија, Агусин Алмодобар вечерва во Делчево на митингот кој го одржа ВМРО-ДПМНЕ и Коалицијата истакна дека Македонија е извонредна земја со огромен потенцијал и […]

Вести

Алмодобар: Груевски покажа дека начинот на владеење дава одлични резултати

Сенаторот од Шпанија од Европската народна партија, Агусин Алмодобар на вечерашниот митинг кој ВМРО-ДПМНЕ и Коалицијата го одржуваат во Берово истакна дека Македонија е извонредна земја со огромен потенцијал и […]

Вести

Агусин Алмодобар: Груевски е човек од збор со одлични проекти

Задоволство е лично да се види големиот напредок кој го постигнавте за Македонија да стане напредна земја и една од најпосакуваните во годините кои следат. Извонредна земја со огромен потенцијал […]