Ознака: Агуш Демировски

Вести

Партијата на Самка Ибраимовски ги повика Ромите да бојкотираат бидејќи СДСМ ги дискредитира!

Се растурија пред да се соберат. Така некако би можел да се опише јаловиот обид на „чадорот“ преку црпковци како Заев да ја руши вољата на народот. На едно место […]