Ознака: адамс

Мода

Штикла каква што секоја жена а и маж сака

За нашите читатели издвојуваме. Мислиме дека во постот ќе се пронајде и женската и машката публика, оние најпробирливите. Салонките на #wallstreet прекрасно светкаат благодарение на предницата со златни зашилените прсти. […]