Ознака: адам грант

Живот

Еве како правилно да одговорите на едно од најтешките прашања на интервју за работа!

Кога ќе дојдете на разговор за работа, работодавецот во еден момент ќе ве праша; „Кои се вашите наjголеми слабости“?Повеќето луѓе одговараат дека немаат слабости или некои доблести ги наведуваат како […]