Ознака: АДАМ ЕРЕЛИ

Вести

Непрофесионалноста на Јанева се критикува и надвор од Македонија

Политичките испади на СЈО и Катица Јанева сé потешко се прикриваат и покриваат. „The Hill“, највлијателен весник на политичкиот естаблишмент во Америка објави критична колумна за работата на СЈО со […]