Ознака: Адам Сендлер

Сцена

Познатиот актер има милиони на сметка, но летува како да работи за минималец – скромно и без никаков луксуз

Комичарот Адам Сендлер редовно предизвикува позитивност и пријатно расположение со своето опуштено издание во јавноста. Да не го познавате, сигурно не би помислиле дека пред вас се наоѓа личност со […]