Ознака: адам

Автомобилизам

Новиот “Опел Адам”

Најновиот, најмалиот член на семејството на Опел, моделот “Адам”, е директен конкурент на “Фиат 500” и другите возила од оваа класа.  Се очекува квалитетот и цената на овие возила да […]