Ознака: адвокатска комора

Вести

Се намалува адвокатската тарифа за договорите со вредност од над 10.000 евра

Управниот одбор на Адвокатската комора на Република Македонија донесе Одлука за намалување на Адвокатската тарифа во однос на договорите со вредност од над 10.000 евра, кој во согласност со новиот […]