Ознака: Адитија Синг

Живот

Три месеци живеел на аеродром- причината никогаш нема да ви падне на памет

Адитија Синг (36), наводно, се плашел да лета со авион поради пандемијата на коронавирус, па поминал дури три месеци во обезбеден дел од меѓународниот аеродром во Чикаго, соопштила канцеларијата на […]