Ознака: административните работници

Македонија

Протест на администрацијата на Клинички центар

Административните работници ангажирани во клиниките протестираат затоа што за нив нема покачување на платите. Тие се лути и разочарани бидејќи се изоставени од одлуката за покачување на платите. Вчера Самостојниот синдикат […]