Ознака: администрација.исплата

Вести

Блокирана исплатата на плати на администрацијата

Блокирана исплатата на плати на администрацијатаСпоред информации од извор од мин за финансии новиот министер Тевдовски популарно викан Данска, поради неговата фасцинираност со Данска од времето на неуспешните обиди да […]