Ознака: адреналин

Занимливости

Или е зависен од адреналин или е луд: Од тоа што го прави овој човек, ќе ви се заврти во глава

Без сигурносен појас еден човек успеал да се качи на една од највисоките згради во Европа, облакодерот „Шард“ во Лондон, кој е висок над 300 метри. Тоа е една од […]