Ознака: адренална слабост

Занимливости

УМОРНИ СТЕ И ИСЦРПЕНИ: Експертите открија болест на 21. век. Дали ја имате и вие?

Дали сте постојано уморни? Исцрпени? Ако посегнувате по третото утринско кафе, еве што може да биде причината. Според експертите, модерниот живот стана толку стресен што сам по себе стана специфична […]