Ознака: Адријана Бејкер

Занимливости

Биле во брак 51 година, починаа од коронавирус еден по друг во интервал од шест минути

Двојка од Флорида, кои биле во брак 51 година, починаа од коронавирус. На оној свет отидоа скоро истовремено, во временско растојание од шест минути, иако нивниот син вели дека нивната […]