Ознака: Адријан Гаџа

Сцена

Среќа што остана жив: Адријан Гаџа си го стави животот во опасност-ВИДЕО

Малкумина од нас би имале храброст да го направат тоа што го направи познатиот пејач Адријан Гаџа.Можеби некој ќе каже храброст, а друг лудост, меѓутоа, познатиот пејач очигледно е голем […]