Ознака: адут

Љубов и секс

Кој е најсилниот женски адут при заведувањето?

Не е тајна дека жените се поснаодливи во љубовните игри од мажите, а новото истражување покажува и дека тактиките им успеваат. Психолозите сметаат дека жените уште на почетокот свесно повлекуваат […]