Ознака: Адхок Комисија

Вести

Адхок Комисијата се огласи за ненадлежна за интернет порталите

Членовите на Привремената комисија за следење на медиумското претставување на денешната седница решија дека не се надлежни да го набљудуваат известувањето на интернет порталите, откако такво барање беше упатено од […]