Ознака: АД Мепсо

Вести

Силниот ветер уништи дел од фасадата на АД „Мепсо“

Генералната директорка на АД „Мепсо“, Ева Шуклева информираше дека синоќешниот ветер уништил дел од фасадата на АД „Мепсо“, односно фасадата што се наоѓа во внатрешниот дел на зградата и служи […]