Ознака: ад-хок телото

Вести

СДСМ преку својот претставник во ад-хок телото: Македонските гласачи за разлика од албанските се дождовни црви

СДСМ и нејзините претставници продолжуваат да го навредуваат македонскиот народ. Откако пред неколку членот на ЦО и ИО на СДСМ Мухамед Зекири мнозинството од македонските граѓани кои гласаа за ВМРО-ДПМНЕ […]