Ознака: ад-хок тело

Вести

ТВ Нова: Оценките на ад-хок телото се неосновани

Уредничкиот колегиум на „Трговско друштво Телевизија Нова ДООЕЛ Скопје“, најостро реагира на забелешките за нејзиното известување изнесени од страна на ад-хок телото за медиуми и за истите смета дека се […]

Вести

Ад хок телото започна со казнување медиуми: Казната за Сител е лична пресметка

Ад-хок телото за мониторирање на медиумите со три гласа „за“ и два „против“ одлучи Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги (ААВМУ) да поведе прекршочна постапка против телевизија Сител за […]