Ознака: Аедродром

Локална самоуправа

Совети како Аеродромци да се заштитат од топлото време

ЈЗУ „Здравствен дом на Скопје“ во соработка со Општина Аеродром во текот на летниот период на повеќе локации низ општината организира акции со бесплатни превентивни прегледи и совети за заштита […]