Ознака: АЕК

Вести

Итен состанок во АЕК за состојбите со „WannaCry“ рансомвер компјутерскиот напад

Во Агенцијата за електронски комуникации денеска се одржа итен состанок на министерката Марта Арсовска – Томовска, директорот на АЕК Сашо Димитријоски и службени лица од Националниот центар за одговор на […]