Ознака: аеробно вежбање

Живот

Aеробно вежбање ублажува депресија, дури и кај хронично болни

Расположението кај луѓе со хронични здравствени проблеми кои страдаат од депресија може да се подобри со аеробни вежби, како што се вежбање во групи, пешачење, трчање, возење велосипед, покажува нова […]