Ознака: Аеродромот Александар Пушкин Москва – Шереметјево

Занимливости

Оваа ниско буџетна авиокомпанија е прогласена за најбезбедна, а овој аеродром за најточен

Аеродромот Александар Пушкин Москва – Шереметјево е прогласен за најточен меѓународен аеродром во светот, а руската компанија Аерофлот за светски авиопревозник кој најмалку доцни. Извештајот On-Time Performance Review секоја година […]