Ознака: аеродромо ТАВ Скопје

Вести

Аеродромите ќе работат до утре, Владата заборавила да ја објави одлуката во службен весник

Авионите ќе летаат до утре вечер, бидејќи владата заборавила да ја објави одлуката за затворање во службен весник. Вчера вечер донесе одлука Владата за затворање на границите и затворање на […]