Ознака: аеродром во Сараево

Балкан Вести

Масовна тепачка кај аеродромот во Сараево, вакво нешто не се памети

Во близина на Сараевскиот аеродром, пред службата за работа со странци неодамна се случила масовна тепачка на мигранти. Во тепачката, според новинарот кој бил присатен на местото на настанот учествувале […]