Ознака: аеродром.гола месечина

Локална самоуправа

Аеродромки одржаа зумба час на сцената на „Гола месечина“

Општина Аеродром и фитнес клубот „Фит уан“ организираа бесплатен ЗУМБА фитнес час вчера, 25.6.2016 година, во Спортскиот центар „Ново Лисиче“, на сцената на која се одржува Меѓународниот фестивал „Гола месечина“ […]