Ознака: аеродром „Македонија“

Балкан

На аеродромот „Македонија“ уапсена жена поради трговија со човечки органи

Цариниците на солунскиот аеродром „Македонија“ во багажот на патничка, која од Москва пристигнала во Солун, пронашле стерилизирани човечки клетки што се користат за кератопластика, односно за трансплантација на рожницата на […]