Ознака: аеродром „Нарита“

Вести

Додека чекаат да бидат тестирани спијат во кутии: Еден од најголемите аеродроми во светот се претвори во легло на заразата

Додека чекаат да бидат тестирани спијат во кутии: Еден од најголемите аеродроми во светот се претвори во легло на заразата Власта во Јапонија пронајде алтернатива за патниците кои чекаат за […]