Ознака: аеродром никола тесла

Балкан

Врие од полиција: Најдени десет рачни бомби на аеродромот во Белград

Припадниците на Министерството за внатрешни работи на Србија рано утринава на аеродромот „Никола Тесла“ во Белград за време на прегледувањето на поштата нашле десет училишни рачни бомби.Најдена е и училишна […]