Ознака: аеродром општина

Видео

Самозадоволување среде населба Аеродром и никој не реагира

И ова го има. Среде бел ден, среде населба, некои ја викаат и општина Аеродром фатен на снимка како мастурбира, веројатно пацијент кој треба да биде институционализиран. Предупредуваме дека е […]