Ознака: аеродром Скопје

Вести

Владата донесе одлука, се отвараат границите

На последната седница пред истекувањето на вонредната состојба, владата донесе Протокол за непречен транзит на странски државјани низ територијата на Македонија, одобри барањата за помош на фирми и донесе уредби […]

Живот

Дедо Мраз ќе пристигне со хеликоптер

Традиционална предновогодишна активност „Пристигнување на Дедо Мраз со транспортен воен хеликоптер“ што ја организира воздухопловната бригада на АРМ ќе се одржи и годинава. Дедо Мраз ќе пристигне со хеликоптер за […]