Ознака: аеродром

Живот

Како бебе бил оставен во тоалет на аеродром, и веќе 30 се обидува да ја дознае вистината

Далечната 1986 година бил оставен во женски тоалет на аеродром и од тогаш непрекинато се обидува да ги пронајде своите биолошки родители.Стивен Хјудс, чиј прекар е Гери Гетвик, бил оставен […]

Локална самоуправа

Успешна акција за собирање на кабаст отпад во Аеродром

Денешната акција, 26.2.2016 година, за собирање кабаст отпад успешно се реализираше во Ново Лисиче, Реонски центар „Аеродром“, населбата Лисиче и Горно Лисиче каде жителите оставаа стар и неупотреблив мебел и […]