Ознака: ажурираните податоци

Македонија

Каракамишева со податоци за државјанства открива колку Албаници има во Македонија

На својот Фејсбук профил професорката Тања Каракамишева напиша: -Согласно ажурираните податоци за издадени државјанства, во Македонија има нешто повеќе од 2,4 мил. издадени државјанства, од кои 1.883.612 (72,66%) се декларирале […]