Ознака: ажурирање

Избор на уредникот

Функционер од ВМРО ДПМНЕ Кавадарци си даде оставка, ДПМНЕ шанси нема покрај Митко Јанчев таму!

Се редат оставки. И се троши ионака истрошената инфраструктура на Мицковски. Тој пак се обидува од петни жили да зборува за екомонијата за да не ги нервира Жбогар и Хан. […]

Коментари

Ѓорчев, Димитар и Мицковски во очајничка мисија да го убедат членството да се ажурира, но тоа не наседнува

Деновиве шпартаат на терен, се појавуваат насекаде во очајнички обид да го мотивираат членството да се ажурира. Ние мислевме дека 30-40 проценти и покрај се ќе се ажурираат, но се […]

Избор на уредникот

Доказ: ВМРО-ДПМНЕ СО СЕРИОЗЕН ПРОБЛЕМ, ЧЛЕНСТВОТО НЕ СЕ АЖУРИРА НЕ ГО САКААТ ХРИСТИЈАН ЗА ЛИДЕР

Насилното ажурирање на членството во Чаир помина катастрофално, членовите на ВМРО ДПМНЕ не сакаат да ги бројат како членови на неспособниот Христијан Мицковски… Будалана бара по 500 денари за електронски […]