Ознака: азбест

Занимливости

Бебешката пудра “Johnson & Johnson” содржи азбест – компанијата губи 40 милијарди долари

Бебешката пудра “Johnson & Johnson” со децении содржи азбест, јавува “Reuters”. Компанијата тврди дека ваквата информација е неточна, а притоа се соочува со тежок финансиски удар. “Reuters” објавил експлозивен текст […]