Ознака: азиланти

Вести

Секс скандал во Центар за азиланти во Швајцарија

Политичарите од Народната партија на Швајцарија се соочуваат со срам за скандалот во кој се вклучени обезбедувачи и вработени во Центарот за азиланти обвинети дека имале секс со бегалците и […]