Ознака: Азим Озтурк

Вести

Еве КОЈ е предводникот на државниот удар во Турција!

Поранешен командант на воздухопловните сили Аким Озтурк е осомничен дека е еден од лидерите на државниот удар, кој вчера беше неуспешно изведен во Турција.Властите во Турција веќе една година се […]