Ознака: азиско

Економија

Азиско-пацифичките берзи со раст по оптимизмот во САД

Клучните берзи во Азиско-пацифичкиот регион го отворија тргувањето на вторникот 12-ти март, со раст во опсегот до 0,09 до 0,68 отсто во услови на општиот оптимизам што владееше на американските […]