Ознака: Академијата за судии

Македонија

За директорка на Академијата за судии избрана Наташа Габер Дамјановска

За нов директор на Академијата за судии и јавни обвинители „Павел Шатев“ за следните четири години денес е избрана Наташа Габер Дамјановска. Одлуката ја донесе Управниот одбор на Академијата со осум гласови […]