Ознака: академија

Издвојуваме

Фудбалската Академија Вардар од денеска започнува со уписи

Фудбалската Академија Вардар од денеска (10.08) започнува со уписи за      генерациите родени од 2002 до 2010 година.      Младите кои отсекогаш сакале да бидат фудбалери, сега имаат         можност […]