Ознака: академска година

Вести Македонија

Денес почнува новата академска 2018/2019 година

Првиот академски час од 2018/2019 година за студентите кои се запишаа на Универзитертот „Св. Кирил и Методиј” симболично беше означен на Филозофскиот факултет. Новата генерација студенти ја поздрави ректорот на […]