Ознака: АКАДЕМСКА ЗАЕДНИЦА

Вести

Васка Бојаџи: Секој има право како студент на овој универзитет да одлучи за себе дали ќе го оствари своето право на глас

Васка Бојаџи, студентски правобранител, денеска го оствари своето право на глас на тековните избори за нов претседател на студентскиот парламент при Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“.-Правото на глас претставува право […]