Ознака: Академци

Локална самоуправа

Со одличниот концерт на Сузана Спасовска и групата „Академци“ се затвори Културното лето „Три круши 2017“

Сузана Спасовска својот целовечерен концерт го започна со изведба на нејзината најпозната фолк песна посветена за татковината “Има една земја“.Повеќе од еден час бројната публика во еден глас заедно со […]