Ознака: АКБ

Издвојуваме

Асоцијацијата за корпоративна безбедност и ЦИДС потпишаа меморандум за соработка

Денес, помеѓу Центарот за меѓународни и развојни студии Скопје (ЦИДС) и Асоцијацијата за корпоративна безбедност (АКБ) се воспоставија темелите за заедничка и идна плодна соработка на полето на развивањето, организирањето […]