Ознака: аквагена уртикарија

Живот

Мислев дека претерувам, но лекарите ми ги расчистија сомнежите откако дознав…

Британката Кери Армитаж има ретко нарушување наречено аквагена уртикарија, или едноставно, таа има алергија на вода.Болеста ѝ била дијагностицирана пред три години кога кожата, откако ја наврнал дожд, останала прекриена […]