Ознака: Акведа Лопез

Сцена

Ова е госпоѓата Деспасито-сите гледавте во пејачот, а никој не ја забележа неговата секси сопруга

Песната Деспасито се уште е една од најбарните периодов. Спотот се приближува до цифрата од три милијарди прегледи на Јујуб, а Луис Фонси, авторот на овој хит е во центарот […]