Ознака: аквила

Огласи

Аквила: софтвер за Електронско дистрибуција на резултати

Аквила изработи софтвер за Електронско дистрибуција на резултати, погоден за поликлиники, медицински лаборатории и останати дејности каде што има потреба од испитувања и доставувања на резултати Практичен пример, демо верзија со […]

Огласи

Софтвер за менаџирање на фактури онлајн, лесно, едноставно и достапно!

Аквила Ви го претставува најпрофесионалното решение за изготвување и менаџирање на Фактури/Профактури (Понуди) – Софтверот може да Ви биде достапен од компјутер, мобилен, таблет! – Може да доделите пристап на […]