Ознака: Аке Јизхенг

Занимливости

Не се шишал 54 години- косата му е долга 5,5 метри, 3 часа му требаат да ја измие и исуши

Аке Јизхенг, кој има дредови замотани околу својата глава како турбан, тврди дека не се шишал 54 години. Необично долгата коса на овој 77-годишник станала вирална на кинеските друштвени мрежи, […]