Ознака: Акис Целентис

Балкан

Грчките сеизмолози предупредуваат на можна појава на силен земјотрес

Грчките сеизмолози предупредуваат дека постои акумулирана енергија која може да се ослободи, што би резултирало со силни земјотреси.Сеизмолозите зборуваат за „акумулација на енергија“ која може да резултира со страшни земјотреси. […]